Velkommen til
Finnesand Data

Hjem

 • Min målsettingen er å tilby konsulenttjenester på områder som er IT-relaterte.
 • Med svært mange års erfaring innen IT som strekker seg fra informasjons flyt effektivisering til detalje programmering kan jeg raskt komme i mål med gode IT-relaterte løsninger.
 • I tillegg til den vidtrekkende IT-kompetansen, besitter jeg med meget verdifull innsikt innen en rekke bransjer.
 • I mitt arbeid etterstreber jeg en utadvendt holding med det mål å skape effektive mellom-mennesklig kommunikasjoner med oppdragsgivere.
 • Alle IT-relaterte oppdrag er for meg av interesse enten de er store eller små..
 • Ta gjerne kontakt med meg i dag for en uforpliktende prat!

Erfaring

 • Siden 1974 har jeg jobbet med analyse og systemutvikling av mange typer applikasjoner ved bruk av mange typer verktøy og metoder.
 • I de senere år har jeg bygget opp min erfaring basert på objektorientering og modellering teknologi.
 • De verktøyene jeg for tiden bruker mest er MySQL, PHP, Java i mange former, C++, JavaScript, JQuery, CSS, XML/XSLT og HTML
 • Jeg har erfaring i å løse oppgaver både på overordnet nivå (løsningsarkitektur) som på en detalj nivå (programmering/gjennomføring).
 • Min erfaring er også basert på kunnskap om samspillet / integrasjon mellom ulike typer datasystemer.
 • For flere år tilbake var jeg engasjert av flere selskaper til å utvikle IT-relaterte programmer for å kontrollere og administrere konstruksjoner av offshore installasjon i Nordsjøen.
Hvis du vil vite mer, kan du fritt laste ned min CV her.

Noen av de seneste nettsted/app prosjekter

I 2021 utviklet jeg et nytt fotball tippesystem, TitanXX, for utvikling og avlevering av tippekuponger til Norsk tipping (NT).
TitanXX er utviklet med den hensikt å kunne skape de mest effektive rekkene basert på hva du tror blir resultatet i de enkelte kampene i en tippekupong.

Status: finish
Utviklet en kjørebok app for Android mobiltelefoner. Appen bruker GPS til å måle kjøring eller annen bevegelse fra punkt til punkt. Målingen kan være manuell eller være automatisk styrt. Når automatisk styring er valgt, vil appen utløse en tur start og slutt ved hjelp av Bluetooth i bilen/kjøretøyet. Kjøreboken kan eksporteres til annet system via email. Det finnes to varianter en uten eksport(lite) og en med eksport (pro).

Status: finish
Mye av tiden i løpet av de siste årene har gått til å utvikle et nettsted, www.w3processing.com, som er ment å være en gratis læringssenter for programmerere.

Status: finish
I 2013 skal jeg utvikle et nettstedet, www.fuglevikliaVel.no, for Fugleviklia Velforening laget. Dette nettstedet er ment å være et verktøy for dem å informere medlemmene om hendelser og planlagte aktivitet.

Status: finish
I 2012 utviklet jeg nettstedet, www.fuglevikbryggen.no, for Fuglevikbryggen laget. Dette nettstedet er ment å være et verktøy for dem å informere medlemmene om hendelser og planlagte aktivitet.

Status: finish
I 2011 utviklet jeg nettstedet, www.fuglevikliavannverk.com, for Fugleviklia Vannverk team. Dette nettstedet er ment å være et verktøy for dem å informere medlemmene om hendelser og planlagte aktiviteter.

Status: finish

Kontakt

Kontakt opplysninger

Firma: 
Finnesand Data
Eier: 
Kåre Finnesand
Adresse: 
Riisalleen 19B
2007 KJELLER
Norway
Mobil: 
+ 47 917 17 701
Email: 

Send email

Deres navn: 
Deres email: 
Tekst: 

Program for nedlasting

TitanXX
er et dataprogram for utvikling av tippesystemer og avlevering av disse til Norsk Tipping Norsk Tipping.
Systemet kan fritt lastes ned fra www.titanxx.no.

TitanXX er utviklet med den hensikt å kunne skape de mest effektive rekkene basert på hva du tror blir resultatet i de enkelte kampene i en tippekupong.

TitanXX arbeider kun med enkelt rekker hvor alle rekkene blir verdisatt i relasjon til hva man tror blir resultatene i de enkelte kampene.

Denne verdisettingen av rekkene kaller vi Rekkeverdi (RV) og bereges med utgangspunkt i prosent angivelse for hjemmeseier, uavgjort og borteseier for all kampene. Man kan godt se på dette som noe av kjernen til programmet og en utvidet forklaring finner du via hjelpemenyene i TitanXX.

Selvom alle og enhver kan bruke systemet vil TitanXX likevel være mest rettet mot dem som ønsker å gå noe dypere ned i det å finne de mest effektive rekkene å tippe.

Systemet kan FRITT lastes ned fra www.titanxx.no, installeres og testes ut.

For aktiv bruk d.v.s avlevere genererte tippesystemer til Norsk Tipping så må man tegne et abonnement.
Abonnementet koster p.t. kr. 2.5 ukentlig. Abonnementet må være på minimum 4 uker og kan opprettes i TitanXX gjennom menyen Hjelp -> Om programmet.

© 2022 by Finnesand Data. All rights reserved.